Over (mij)

Mijn opvoeding in een ondernemersgezin heeft een grote rol gespeeld in mijn leven.  

In een horeca-omgeving is er altijd wel iets te doen of te beleven. Al op 8-jarige leeftijd begon ik met het ontwerpen van uitnodigingen, flyers etc. voor de vele feesten en partijen die mijn ouders organiseerden. De ‘knipperietes en plakkerietes’ uit mijn jonge jeugd, zoals mijn ouders het altijd noemden, begon zijn vruchten af te werpen. Met mijn speelgoed-typmachine wist ik iets, voor die tijd, best een professionele look mee te geven. Nog voordat ik naar de middelbare school ging behaalde ik dan ook mijn eerste typdiploma en al snel daarna kwam mijn eerste PC. 

In de tweede van de middelbare maakte ik kennis met Desktop Publishing en de eerste CorelDraw Software. Op het MBO was ik een computernerd en behaalde het diploma bedrijfsinformatiekunde. We programmeerden toen nog in dBase en SQL. 

Ondanks dat ik op een gegeven moment heb gekozen voor een totaal andere studie heb ik mij in mijn vrije tijd altijd nog bezig gehouden met computers, programmeren en op een gegeven moment ook digitale grafische vormgeving. Tijdens mijn eigen ondernemerschap kwam daar ook nog de interesse voor marketing bij. 

In ons gezin werd het niet altijd gestimuleerd om je eigen passie en ambitie te volgen maar gelukkig ben ik naast mijn studie logopedie nooit de interesse en creativiteit verloren die ik vandaag de dag gebruik bij het maken van mijn websites en huisstijlontwikkeling. 

Inmiddels zijn mijn programmeer-, marketing- en designskills helemaal up-to-date volgens de laatste standaarden. Zowel ICT, marketing als grafisch design staan nooit stil en gaan erg snel in hun ontwikkeling. Dat ik steeds weer iets moet bijscholen stilt mijn honger om telkens iets nieuws te willen leren. Het is dan ook een bewuste keuze geweest om ‘terug’ te gaan naar de ICT en tekentafel. Ik kan hierbij al mijn kwaliteiten combineren.

Het is de beste keuze geweest die ik ooit gemaak heb: terug naar de ICT en tekentafel!